Radu Tudor: Printre răniții în tragedia din Club Colectiv, și cetățeni străini

Radu Tudor, jurnalist Antena 3, a declarat, sâmbătă, că între cei aproape 150 de răniți în urma tragicului eveniment care s-a produs noaptea trecută în Club Colectiv se află și trei cetățeni străini.

"Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a dispus în această situație de criză punerea la dispoziție a  Spitalului clinic "Agripa Ionescu" al SRI, unde au fost internați de urgență azi noapte șapte pacienți într-o  stare destul de gravă.

Dintre cei șapte, trei sunt cetățeni străini, 2 cetățeni spanioli și un cetățean italian. Au primit cele mai bune îngrijiri. Sunt pe mâini bune din punct de vedere medical. 

Din sursele pe care la am, ambasadorul Spaniei îi va vizita pe cei doi răniți răniți, cetățeni spanioli. La fel va face și ambasadorul Italiei cu acel rănit cetățean italian.

Se implică Ambasadele în a stabili nevoile acestor cetățeni și în chestiunile medicale, și pentru a mulțumi autorităților. În plus, directorul SRI a dispus ca 50 de luptă SRI din Brigada Antiteroristă să doneze sânge pentru răniții care sunt în stare foarte foarte gravă și care vor avea nevoie de transfuzii în zilele următoare", a precizat Radu Tudor, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel