Radu Mazăre: Sunt gagicar, dar nu am plătit niciodată pentru sex. Sunt ca Berlusconi

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că îi plac femeile, semănând din acest punct de vedere cu premierul italian Silvio Berlusconi, dar nu a plătit niciodată pentru favoruri sexuale, referindu-se la apariţia numelui „Mazăre“ în dosarul de prostituţie de lux anchetat de procurorii DIICOT.

radu mazareEl a afirmat, la începutul şedinţei de Consiliu Local, referindu-se la dosarul ”Sex cu fotomodele”, că nu le face cadou prietenelor sale genţi de mii de euro şi nici nu le obligă să-şi achite consumaţia atunci când le invită la restaurant.

"Nu le iau poşete de mii de euro. Este adevărat că merg în vacanţe, este adevărat că atunci când merg la restaurant doar nu o să împart nemţeşte, dar niciodată nu am plătit o femeie. Se ştie că sunt gagicar, că sunt plătitor nu se ştie. Şi decât să mă prindeţi cu vreun bărbat....", a afirmat Mazăre, citat de Mediafax

El a mai spus că nu ştie dacă s-a întâlnit vreodată cu vreuna din fetele de la agenţia implicată într-un scandal sexual, dar a precizat că îi plac femeile şi nu a ascuns niciodată acest lucru.

"Ăştia ne înregistrau când luăm, acum ne înregistrează şi când dăm... Să ne înţelegem, eu iubesc femeile, îmi plac femeile, nu m-am ascuns niciodată, n-am pozat niciodată în ăla sobru, căsătorit, însurat, care stau să plimb căruciorul. N-am plimbat căruciorul, nu vreau să-l plimb, n-am nimic cu cei care fac lucrul ăsta, aşa înţeleg ei viaţa. Eu sunt ca Berlusconi, iubesc femeile şi nu mă ascund", a mai afirmat Radu Mazăre

În dosar apare şi numele "Mazăre", în legătură cu o tânără din Constanţa care ar fi fost părăsită de acesta, însă nu este clar dacă este vorba despre primarul Constanţei, despre fratele său ori despre o altă persoană numită astfel.

Citeşte şi:

Scandal sexual în lumea modei, cu întindere în politică, afaceri şi lumea interlopă

Robert Negoiţă neagă implicarea sa într-un dosar de trafic de persoane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel