PROGNOZA METEO pe trei zile. Cum va fi VREMEA în weekend

Vreme caldă
Vreme caldă

Sâmbătă și duminică vremea va fi frumoasă în aproape toată țara. Excepție vor face zonele de deal și de munte, unde vor fi ploi de vară, cu descărcări elecrice și vânt puternic. Săptămâna începe cu vreme caniculară. 

Sâmbătă

Plouă nordul, centrul şi estul ţării, dar şi în zonele de deal şi munte. Sunt ploi de vară, însoţite de fenomene electrice, rafale de vânt şi eventual căderi de grindină care pe alocuri lasă cantităţi de apă mai importante. În restul teritoriului este o zi însorită cu puţine ploi după-amiază, cel mai probabil prin sud-est. Maximele termice vor pleca de la 26 de grade în estul Transilvaniei, nordul Modovei şi în Dealurile de Vest şi 34 de grade în sud-est.

București: Vremea ramane călduroasă si in Capitală, cu o maximă de 32-33 de grade. După-amiaza şi seara cresc şansele de averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Duminică

Va fi vreme frumoasă și însorită la nivelul întregii țări. Doar trecător, după-amiază, soarele se ascunde după nori, în special, prin zonele de deal și de munte unde apar puține ploi de scurta durată cu tunete și fulgere, dar fără să strice aspectul plăcut al zilei. Amiaza vine cu temperaturi ridicate, mai ales prin sud-est, unde mercurul în termometre urcă la umbra până la 34 de grade, plecând de la 27 de grade în Bucovina și în depresiuni.

București: Vremea va fi caldă, după-amiază condițiile de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla slab până la moderat.

Luni

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în orele amiezii în sud-estul ţării. Cerul va fi variabil şi doar pe arii restrânse, după-amiaza la munte, iar în a doua parte a nopţii în nord-vestul ţării, vor cădea ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 de grade in Delta Dunarii și în depresiuni şi 35 de grade în sudul Moldovei, Muntenia și Dobrogea.

București: Vremea va fi călduroasă și în Capitală, cu 33-34 de grade în termometrele la umbră, după-amiază. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul abia dacă se simte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel