Primele imagini de la cununia Elenei Băsescu

Elena Băsescu şi-a postat pe contul de Twitter o serie de poze de la cununia civilă. Fiica cea mică a preşedintelui a spus Da în faţa primarului Sectorului 2 Neculai Onţanu şi a devenit soţia lui Bogdan Ionescu. 

Elena Băsescu a fost îmbrăcată într-o rochie roz, având un buchet de flori tot roz. Alesul Elenei Băsescu a debordat de eleganţă şi a atras toate privirile. Bogdan Ionescu a purtat un costum gri, cu o cravată cu un ton mai deschis, cămaşă albă, la care a asorat o flore roşie pusă în piept.

Marele moment nu a fost ocolit de incidente. Câteva zeci de persoane s-au adunat în faţa primăriei şi i-au huiduit pe nuntaşi, dar mai ales pe Traian Băsescu. Aceştia i-au cerut demisia şi au scandat "hoţii, hoţii!".

Traian Băsescu le-a răspuns protestatarilor de pe scările primăriei, în timp ce aceştia îi cereau demisia: "după nuntă, după nuntă!", a strigat Băsescu. La ieşire preşedintele a fost întrebat cum se simte şi a spus: "Bine, foarte bine, doar se mărită fata mea!". El a evitat să răspundă la întrebările legate de protestatari şi a demarat în trombă spre Vila Lac 3.

Familia Băsescu se află în acest moment la Vila Lac 3 de unde vor pleca spre cununia religioasă. Aceasta va avea loc la ora 18:00 la biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel