Primele declaraţii ale iubitului Mălinei Olinescu: avea probleme cu alcoolul şi cu pastilele

malina olinescu
malina olinescu

"Mălina avusese probleme cu alcoolul, dar în ultimul timp o luase pe drumul cel bun, nu mai simţea nevoia să mai bea....Mă gândesc că asta... în combinaţie cu pastilele luate.. i-a dat curajul să facă acest gest extrem", a declarat Sebi, iubitul artistei.

Mălina Olinescu s-a sinucis după o cerată un iubitul. Sebi a povestit ultimele clipe ale artistei. "Nu era foarte comunicativă în ceea ce priveşte tratamentul prescris de medici. Ultima oară am văzut-o sâmbătă seara, pe la ora 21.00. Apoi, duminică seara a venit acasă, la părinţii mei. Eu dormeam. Tatăl meu a condus-o acasă la ea, că luase somnifere. Am sunat-o pe la 12 noaptea, mi-a spus tata că a fost pe la noi. Nu-şi găsea cardul. I-am zis pe unde e, părea supărată. Apoi a sunat pe fix şi a vorbit cu tatăl meu. Stabiliseră să se ducă pe la ea, să-i lase câinii, că noi mai avem doi. Dimineaţa, la ora 3.00, am aflat de la mama ei că a murit. Mama Mălinei bâiguia, era şocată`.

Mălina Olinescu voia psihologie de cuplu

"Ea era foarte sensibilă. Şi o ceartă minoră o putea dărâma. Abia renovasem apartamentul...în culori vii. După divorţ mi-a spus că avut o tentativă de sinucidere. Şi vorbea despre asta, din punct de vedere profesional. Ea a absolvit psihologia. Ştiu ca era nemulţumită că era refuzată de casele de discuri. Era scârbită de toate non-valorile de la televizor, de muzica făcută din butoane. Voia să facă psihologia de cuplu. Locuiam împreună, în apartamentul ei. Într-o criză de nervi, mi-a spus să-mi iau hainele şi să plec.

Cât despre problemele Mălinei cu acoolul, Sebastian spune: "Mălina avusese probleme cu alcoolul, dar în ultimul timp o luase pe drumul cel bun, nu mai simţea nevoia să mai bea....Mă gândesc că asta... în combinaţie cu pastilele luate.. i-a dat curajul să facă acest gest extrem. Da, dar v-am zis, în ultimul timp nu mai simţea nevoia, totul era ok", a declarat acesta pentru EvZ.

Citeşte şi:

Mălina a ales destinul tatălui ei, actorul Boris Olinescu

Călin Geambaşu despre Mălina: De acum 3-4 ani spunea că o să facă lucrul ăsta

Mălina Olinescu divorţase după 7 ani de căsnicie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel