Primele cuvinte ale lui Smiley, după ce a fost declarat ambasador UNICEF

Smiley este noul ambasador al Bunăvoinţei al organizaţiei UNICEF. Andrei Tiberiu Maria, cunoscut de publicul larg drept Smiley, va participa la campaniile organizaţiei  şi va pleda contra violenţei asupra copiilor.

Artistul a spus că a acceptat din prima clipă să devina ambasador UNICEF. “M-am simțit cu adevărat onorat când UNICEF mi-a propus să devin ambasador. Mă flatează treaba asta. E o reală împlinire şi deopotrivă o mare provocare pentru mine să primesc acest titlu şi mă angajez să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru ca viaţa copiilor să fie una mai fericită, mai liniştită şi pe cât posibil  lipsită de greutăţi. Iubesc foarte mult copii. Consider că noi toți ar trebui să devenim mai conștienți de faptul că soarta noastră depinde de soarta lor”, a spus Smiley în cadrul evenimentului organizat de UNICEF.

Cântărețul a început deja să lucreze pentru campania „Să spunem STOP violenţei împotriva copiilor”. Smiley a precizat că i se pare o companie foarte bună pentru România pentru că sunt foarte multe cazuri de micuți bătuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel