Primar Târgu Mureș: Kelemen Hunor spune lucruri trăsnite

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, susţine că liderul UDMR, Kelemen Hunor, şi-ar dori ca municipiul să fie o zonă conflictuală şi invocă declaraţiile pe care acesta le face în preajma unor zile în care "unii încearcă să câştige capital electoral". 

"Că domnul Kelemen Hunor spune lucruri trăznite de un timp încoace, nu mă mai surprinde! Dar să spună asemenea enormitate relevă dezinteresul pe care îl are faţă de evoluţia acestui oraş şi faţă de votanţii săi. Dezinteres, care se vede prin ceea ce a făcut şi a propus. Se observă de la distanţă că îşi doreşte ca Târgu Mureş să fie o zonă conflictuală, ceea ce îi convine. Mă întreb însă, cui foloseşte asemenea atitudine? Târgumureşenilor, în orice caz, nu! Dar totodată observ că aceste luări de poziţie apar mereu în preajma evenimentelor prin care unii încearcă să câştige capital electoral. În ceea ce mă priveşte, i-am respectat, îi respect şi îi reprezint pe maghiarii din Târgu Mureş incomparabil cu atitudinea domnului Kelemen Hunor, faţă de modul în care îi priveşte el pe români şi valorile lor. Spre deosebire de vorbăria acestuia, pe mine mă caracterizează faptele", a arătat Dorin Florea, vineri, într-o scrisoare deschisă transmisă presei. 

Edilul din Târgu Mureş a ţinut să sublinieze că nu este un "antimaghiar", aşa cum a fost etichetat de către liderul UDMR, şi că el, în preajma zilei de 8 Martie, oferă flori atât româncelor, cât şi femeilor maghiare. 

Dorin Florea a reacţionat astfel la declaraţiile liderului UDMR, Kelemen Hunor, potrivit cărora ar fi "antimaghiar", în urma poziţiei edilului referitoare la marşul secuilor anunţat pentru vineri la Târgu Mureş, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel