Platforma Amazon suspendă proiecte ca ''Lord of the Rings'' sau ''Hernán Cortés''

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Platforma Amazon a suspendat toate proiectele, inclusiv filmările în Noua Zeelandă la serialul "Lord of the Rings" cu spaniolul J.A.Bayona ca regizor şi producător executiv şi la seria "Hernan Cortés", cu Javier Bardem ca protagonist, relatează lui EFE.

Filmările la serialul despre conquistadorul spaniol erau pe punctul de a începe şi cele la producţia la "Lord of the Rings", cu un buget estimat la aproape un miliard de dolari (circa 896 milioane de euro), în plină desfăşurare în Noua Zeelandă, au fost suspendate timp de două săptămâni ca urmarea a crizei coronavirusului.

Ziarul New Zeland Herald a publicat anunţul de suspendare pe care producătorii serialului l-au trimis duminică celor 800 de membri ai echipei artistice şi tehnice, în care se arată că nu există "răspunsuri clare cu privire la data când vor fi reluate filmările".

În nota trimisă casei GSR Productions se cere explicit membrilor echipei să nu se prezinte pe platourile de filmare, fără să fie anunţaţi în prealabil.

"Facem acest lucru pentru a minimiza impactul asupra resurselor şi infrastructurii (...) pentru a reduce prezenţa umană şi a evita răspândirea virusului", adaugă nota.

Suspendarea filmărilor face parte dintr-o tendinţă globală. Mari studiouri, precum Disney şi Universal, şi-au suspendat temporar producţiile, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel