Planul Naţional de Redresare şi de Rezilienţă, lansat în consultare publică

Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică Planul Național de Redresare și Reziliență, cu participarea președintelui României, Klaus Iohannis și a prim-ministrului Ludovic Orban. 

"Cele peste 30 de miliarde de euro alocate României vor permite schimbări structurale în domenii de investiții prioritare la nivel național și european precum: Tranziție verde și schimbări climatice, Servicii publice, dezvoltare urbană și valorificarea patrimoniului, respectiv Competitivitate economică și reziliență. Planul va fi susținut de Uniunea Europeană în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență în vederea acordării sprijinului financiar la scară largă pentru investițiile și reformele publice care sporesc reziliența economiilor statelor membre și le pregătesc mai bine pentru viitor. 

Evenimentul de prezentare a Planului Național de Redresare și Reziliență va avea loc la începând cu ora 19:00 la Hotel Pullman, sala World Trade Center și va fi transmis live pe paginile de Facebook și Yotube ale Guvernului. Pentru televiziuni punem la dispoziției semnal de satelit. 

Alocuțiunile din cadrul evenimentului vor fi susținute de președintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, comisarul European pentru Transporturi, Adina Vălean (speech online) și de europarlamentarul, negociator PNRR, Siegfried Mureșan (speech online).

De asemenea, vor avea intervenții Dragoș Petrescu, coordonator CDR, Marian Preda, rector Universitatea București, Florin Jianu, președinte CNIPMMR și Nicolae Istudor, rector ASE.", transmite biroul de presă al Guvernului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel