Cinci morţi şi şapte răniţi într-un accident cu un autocar românesc în Ungaria

Cinci persoane, dintre care patru români, au murit, marţi dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie în care a fost implicat un autocar românesc care se întorcea din Italia şi un TIR.

Autocarul care aparţine companiei Atlassib s-a ciocnit de un tir, condus de un şofer slovac. Cei doi şoferi ai autocarului şi doi pasageri au decedat. De asemenea, şoferul tirului şi-a pierdut viaţa în accident, potrivit realitatea.net. „Alte şapte persoane au fost grav rănite. La faţa locului se află ataşatul de afaceri interne al MAI. Firma Atlassib a trimis în Ungaria deja un alt autocar care să-i preia pe ceilalţi pasageri, au precizat oficiali ai MAI.

"Accidentul s-a produs, marţi dimineaţă în jurul orei 5.00, la aproximativ 30 de kilometri de graniţa cu Slovenia. Un autocar românesc a fost implicat într-un grav accident. Cinci persoane au murit, iar 23 de persoane sunt grav rănite grav şi mai puţin grav, ele fiind transportate la spital. Autocarul aparţinea companiei Atlassib", a spus Ioan Benţe, comisar-şef în cadrul Biroului ataşatului de afaceri interne de la Ambasada României la Budapesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel