Urmărește emisiunea live


Papici: "Afirmațiile premierului, denigratoare". Ponta: "Să-și vadă de meseria lui"

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că își asumă faptul că a făcut o greșeală prin acuzarea publică a procurorului Lucian Papici, pe care l-a numit băsist și despre care a spus că face dosare politice. Papici a solicitat CSM apărarea reputației profesionale. El atrage atenția că declarațiile premierului sunt denigratoare. 

"În solicitarea adresată CSM, procurorul Papici Lucian Gheorghe consideră că afirmaţiile denigratoare făcute de primul ministru îi afectează reputaţia profesională, deoarece acestea pun la îndoială obiectivitatea sa în instrumentarea dosarelor penale, probitatea morală şi profesională", se arată într-un comunicat DNA, potrivit Agerpres. Procurorul face referire la următoarele afirmații: "Papici a făcut dosare politice" şi 'De ce trebuie să-i ţinem pe toţi băsiştii?".

Premierul Victor Ponta a declarat, joi: "Domnul Papici să-şi vadă de meseria domniei sale. Eu, într-adevăr, are dreptate domnul Iliescu, nu trebuia să vorbesc despre un procuror anume şi nu vorbesc despre procurori. Însă conflictul meu politic este cu domnul preşedinte Băsescu. Care dă telefoane la procurori, care dă ordine în justiţie, şi eu i-am spus că s-a terminat vremea lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel