O artistă a Cirque de Soleil a murit după un picaj de 15 metri în timpul spectacolului

cirque de soleil
cirque de soleil

Artista Sarah Guyard-Guillot a murit în timpul unui spectacol al Cirque de Soleil desfășurat la MGM Grand, după ce cablul de siguranță care ar fi trebuit s-o susțină s-a rupt, scrie Las Vegas Sun.

[caption id="attachment_336300" align="alignleft" width="640"] Sarah-Guyard Guillot, în stânga imaginii. Foto: Las Vegas Sun[/caption]

Sarah, 31 de ani, avea doi copii, de 8 și 5 ani, și făcea acrobații de 22 de ani. Medicii din Las Vegas nu au determinat încă o cauză formală a decesului, corpul său fiind în continuare supus examinărilor.

Este primul deces survenit în timpul unui spectacol, în toată istoria de 30 de ani a celor de la Cirque de Soleil.

Membrii audienței povestesc că incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în timpul scenei finale a producției la care lua parte. În timp ce artista era ridicată de cablul de susținere, acesta s-a rupt subit iar Sarah Guyard-Guillot a picat într-o groapă pe care spectatorii nu o puteau vedea. Spectacolul a continuat în momentele ce au urmat, dar a fost întrerupt imediat ce a devenit clar că acrobatul e rănit. Serviciile de urgență au apărut la fața locului. Audiența a fost rugată să părăsească sala și a fost anunțată că va primi rambursări sau vouchere pentru showurile care vor urma.

Guyard-Guillot a fost declarată decedată la ora locală 11:43 P.M de către Centrul Medical Universitar.

”În primă fază, mulți spectatori au crezut că picajul artistei face parte din show”, a declarat Dan Mosqueda, din Colorado Springs, pentru ziarul american. ”Dar se puteau auzi țipete, apoi gemete de durere și o femeie plângând pe scenă”.

Fondatorul Cirque de Soleil, Guy Laiberte, a declarat după incident că decesul artistei ”i-a frânt inima”. ”Vreau să transmit condoleanțele mele sincere familiei. Știrea morții ei ne-a devastat. Ni s-a reamintit, cu umilință și respect, cât de extraordinari sunt artiștii noștri în fiecare noapte. Acum ne concentrăm să ne fim alături unii altora, ca într-o familie”.

Sarah Guyard-Guillot s-a născut la Paris și făcea parte din castul ”Ka” din 2006. Decesul ei este o premieră nefericită și regretabilă pentru Cirque de Soleil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel