Miting în Bucureşti: Protestatarii părăsesc Piaţa Constituţiei, după aflarea votului la moţiune - LIVE TEXT

18.00 Sindicaliştii prezenţi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti au început să părăsească locul protestului, după ce au aflat că moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Boc a fost respinsă.

Citeşte şi:

Pe străzile care duc spre sediul Guvernului sunt mai multe coloane de manifestanţi, care merg pe primele benzi ale drumurilor, informează Mediafax.  Reprezentanţii confederaţiilor îşi strigă membrii să se adune în anumite zone din Piaţa Victoriei.

În faţa sediului Guvernului a fost amplasată o tribună de la care vor vorbi liderii sindicali, în timpul mitingul de protest. În Piaţa Victoriei a venit şi secretarul de stat Valentin Fătuloiu, şeful Deparamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, pentru a supraveghea măsurile luate de forţele de ordine.

În jurul orei 11.00, protestatarii vor pleca în marş spre Palatul Parlamentului, pe traseul Bulevardul Magheru - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, unde vor aştepta rezultatul votului la moţiunea de cenzură.

De asemenea, începând de la ora 8.00, câte un grup de sindicalişti este la fiecare poartă a Parlamentului, în număr nu foarte mare, pentru a nu bloca intrarea în clădire.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Miltiaru, la acţiunile de protest au fost mobilizaţi 2.400 de jandarmi, din care 200 de la Gruparea Mobilă de la Ploieşti.

Citeşte şi:

Poliţia, în alarmă de gradul zero în Bucureşti şi Ilfov, în aşteptarea mitingurilor din 27 octombrie

Restricţii de circulaţie în centrul Capitalei, pentru mitingurile de miercuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel