Mirela Furtună, mesaj de Ziua Națională a României: "Am moștenit o țară unită. Acum este rândul nostru să ne reunim"

Mirela Furtună, candidata PSD pentru Camera Deputaților de la Tulcea, a transmis un mesaj de Ziua Națională a României.

„Dragi prieteni, acesta este poate primul an, după multă vreme, în care întâmpinăm Ziua Națională într-un moment de cumpănă profundă pentru fiecare dintre noi. Ne apropiem de sfârșitul unui an greu, un an care ne-a schimbat complet viața și a transformat lumea așa cum am cunoscut-o până acum. 

A fost un an în care am pierdut mult, stil de viață, obiceiuri, locuri de muncă, oameni dragi, de multe ori ne-am pierdut încrederea sau speranța că România va mai fi vreodată la fel. A fost însă și un an în care am câștigat o nouă perspectivă, în care am învățat că timpul nu curge întotdeauna lin și că trebuie să găsim în noi puterea de a depăși orice obstacol. Am fost forțați să luăm o pauză, să ne redescoperim pe noi înșine și pe cei apropiați, să apreciem mai mult micile bucurii pe care ni le oferă viața. 

2020 ne-a dat timp să ne întoarcem la istorie, să ne reamintim de vremurile cu adevărat grele prin care țara asta și oamenii ei au trecut. Astăzi, de Ziua Națională, sărbătorim o victorie și avem de multe ori tendința de a nu ne uita mai departe de acel 1 decembrie 1918, în care România și-a împlinit visul de unire. Însă Unirea și toate celelalte momente care au marcat destinul acestui popor au fost construite pe ani mulți de greutăți, de luptă și, mai presus de orice, pe încrederea că vor veni și vremuri mai bune. Vremurile bune au venit de fiecare dată și vor veni din nou, însă nu fără ca noi să ne învățăm lecția. 

"Este rândul nostru să ne reunim"

Înaintașii noștri ne-au lăsat o țară unită, iar acum este rândul nostru să ne reunim. La fel ca toate victoriile de mai înainte, România se va vindeca doar prin solidaritate.  Poate nu întâmplător, săptămâna în care celebrăm ziua nașterii României Mari este și săptămâna în care suntem chemați să facem alegerea care va defini următorii patru ani de istorie. Să alegem cu gândul la binele nostru și al celor apropiați. Să îi dăruim țării viitorul pe care îl merită, să fie condusă de oameni care pun pe primul plan siguranța unui trai mai bun pentru fiecare român. 

La mulți ani, români! Vă doresc să rămâneți mândri, să aveți încredere în voi și în țara noastră. Haideți să demonstrăm încă o dată că românii pot depăși orice obstacol, iar România poate renaște încă o dată, mai puternică și mai demnă”, a transmis Mirela Furtună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel