Mircea Badea despre intrarea în PSD a Gabrielei Firea: Care e problema? Are un suflet bun

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat intrarea în politică a Gabrielei Vrânceanu Firea. Acesta a spus că nu înțelege ”frăsuiala” care s-a creat în jurul acestui subiect, adăugând că Gabi Firea este un om cu suflet bun.

”Maaaamă, câtă frăsuială, câți ochi dați peste cap la tot felul de bizari. N-am înțeles nimic articulat în privința asta. Și dacă a intrat Gabi Firea în politică, ce? Care e problema?. A intrat Gabi Firea într-un partid și vrea să candideze la parlament. Ok, și? Cu ce e mai prejos Gabi Firea decât...cine vreți dumneavoastră din politica din România. Care e problema? Cu ce e mai neeligibilă gabi Firea decât orice elegibil desta din politică? O certitudine în legătură cu ea, există: are un suflet bun, ceea ce e rar...e foarte rar. Având în vedere asprimele vieții pe care le-a încercat, a rămas cu un suflet bun și eu apreciez asta la dânsa.”, a spus Mircea Badea

Gabriela Vrânceanu Firea a prezentat motivele care au determinat-o să facă pasul spre politică. Ea a afirmat că „în presă, lucrurile s-au finalizat” în ceea ce o priveşte. În primul său interviu ca politician, Firea a precizat că, după ce a „forat în interior” şi-a dat seama că se regăseşte într-un partid de stânga şi că şi-a propus să nu comită aceleaşi greşeli pe care le „amenda” atunci când activa ca jurnalist.

Gabriela Vrânceanu Firea a prezentat modul în care au decurs „ negocierile ” în vederea adeziunii sale la PSD.

„Au fost nişte discuţii. Nu aş spune negocieri, pentru că într-o negociere cineva propune, celălalt cere mai mult şi se ajunge la o linie mediană. Am reflectat cu mine în primul rând dacă e cazul acum pentru că vârsta reprezintă o cifră rotundă. Am luat în considerare ceea ce mi se spunea mai demult: de ce nu intru în politică. Tot timpul spuneam că mie nu-mi place politica. Acum aş formula altfel: nu-mi place o parte din politică, dar cred că a venit momentul pentru mine ”, a precizat Firea, adăugând că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost cel care i-a stârnit în mod indirect interesul pentru politică:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel