UPDATE: Minerii au decis când opresc protestul. Reprezentantul minerilor, mesaj direct pentru Raluca Turcan: "Sunt într-o situaţie critică"

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Minerii care protestează în subteran de o săptămână au decis când vor opri acţiunea. 

Update: În 30-40 de minute, minerii vor renunţa la protestul din subteran şi vor ieşi la suprafaţă pentru prima oară după şapte zile. 

Minerii vor hârtie oficială, semnată de ministrul Muncii, Raluca Turcan, că îşi vor primi restanţele salariale, înainte de a ieşi din subteran. 

"S-au bucurat foarte tare când le-am transmis mesajul de la Bucureşti, dar când mi-au cerut dovada, nu am avut ce să le arăt. Mi-au spus să ies afară şi să le transmit guvernanţilor şi liderilor de sindicat că nu vor ieşi din mină până nu va fi o hârtie scrisă că s-au aprobat banii. Atunci vor ieşi afară. Abia aştept să se termine acest măcel, din sufletul meu! Înţeleg că doar doamna Raluca Turcan trebuie să o mai semneze", a declarat Marius Miron, reprezentantul minerilor. 

Reprezentantul minerilor, mesaj pentru Raluca Turcan 

"Eu cred că este un om important al Guvernului, nu ştiu câte probleme are pe cap. Sper să nu mai întârzie. Doamna Raluca Turcan, dacă mă vedeţi, vă rog frumos, grăbiţi un pic această semnătură, ca să mă duc să îmi scot colegii din subteran, pentru că sunt într-o stare critică", a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel