Micul fum a spart adresele de e-mail ale vedetelor Pro TV

hacker
hacker

Vedetele Pro TV sunt de două zile cu nervii în piuneze: Un hacker, Micul Fum, după cum se recomandă, a reușit să spargă adresele de e-mail ale vedetelor PRO TV, folosindu-se de conturile lor de pe Facebook, apoi le-a publicat pozele şi mesajele private, atât de pe adresele personale, cât şi din inboxul de pe reţeaua de socializare.

Mic Fumul – aşa cum se prezintă hackerul – a reuşit să păcălească mai multe vedete, printre care Corina Caragea, Roxana Cihulescu şi Dragoş Moştenescu. Nu sunt însă singurele victime. Cele trei s-au trezit cu mesajele private, unele intime, pe peretele hackerului. Mai mult, acesta a postat şi pozele personale ale vedetelor, unele semi-nud.

El ameninţă însă că acestea sunt doar primele dintr-un serial. Momentan, singura reacţie a trustului este să-i protejeze pe ceilalţi angajaţi care încă n-au fost atacaţi cibernetic.

În plus, pe email, circulă un mesaj care ar veni din partea StirilorProTV, care spune că Eminem a murit. Ştirea este falsă, bineînţeles, nu este postată de ProTV şi este, cel mai probabil, tot opera un unui hacker. Citeşte mai mult pe reportervirtual.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel