Mesaje emoționante pentru Francesca. Ce spune Victor Ponta

Prietenii studentei la Jurnalism, omorâtă pe trecerea de pietoni, au lăsat mesaje emoționante pentru acestea, iar directorul liceului spune că era o elevă eminentă. Victor Ponta a comentat și el tragedia.

Prietenii Francescăi Belea sunt şocaţi și nu îşi pot explica dispariţia fetei şi sunt revoltaţi faşă de cel vinovat de teribila tragedie, scrie adevărul.ro.

Pe Alex B., prieten vechi de-ai lui France, cum îi spuneau apropiaţii, vestea l-a lovit ca un trăznet. Pagina lui de Facebook s-a umplut cu mesaje de îndurerare, atât ale lui, cât şi ale cunoştinţelor tinerei.

„Te-am cunoscut de ani buni şi nu-mi vine să cred că ne părăseşti. Sâmbătă a fost ziua ta, ai făcut 19 ani şi se pare că Dumnezeu te-a vrut cadou printre îngeri. (…) Vei rămâne mereu pentru noi aceeaşi fată cu zâmbet fericit. Odihneşte-te-n pace, domnişoară! Dumnezeu să te aibă în pază“, spune Alex.

Toţi îşi amintesc de France ca fiind o fată cu un zâmbet larg, care bucura pe toată lumea.

VEZI ȘI: Accident mortal, provocat de o polițistă

„Francesca a fost şi este un exmplu bun pentru noi toţi. Era o fată frumoasă, deşteaptă şi cuminte… Ea tuturor ne zâmbea larg când ne întâlnea şi nu se sfiia să ne întrebe «Ce mai faci?»“, spune Teodora, o altă colegă.

Ceea ce este de neînţeles pentru ei, precum şi pentru restul lumii, este cum i s-a putut întâmpla o asemenea tragedie, la o vârstă atât de fragedă. „De ce?“ se întreabă toţi şi nu îşi pot explica cum este posibil ca cineva, care avea toată viaţa înainte, pur şi simplu, nu mai este.

Ponta: Un eveniment cu adevărat tragic

Victor Ponta a comentat pe Facebook tragedia tinerei.

”Un eveniment cu adevarat tragic, care sfâșie inima oricărui părinte! Iată de ce viteza, alcoolul la volan, neacordarea priorității trebuie sancționate mai aspru prin noul Cod rutier!

Nu e vorba de bani și amenzi, ci de sancțiuni și de restricționarea dreptului de a reveni la volan. Vreau să le interzicem cât mai repede celor care încalcă legea și produc adevărate drame unor oameni nevinovați să revină imediat pe șosele!”, a scris premierul.

A fost o elevă eminentă

Francesca Belea avea diplomă de limbă Engleză, de limbă Germană şi de nivel avansat în IT. Visul ei a fost întotdeauna Jurnalismul, tot acea profesie care a adus-o în Bucureşti, unde avea să moară chiar în prima zi de Facultate.

 „Francesca era tot timpul printre primii din clasă. Este o adevărată nenorocire, suntem cu toţii şocaţi“, a spus cu vocea îndurereată Ioan Suciu, pentru adevarul.ro, directorul Liceului Teoretic „Andrei Bârseanu“ din Târnăveni, judeţul Mureş.

Acesta a spus că Francesca a fost unul dintre elevii eminenţi, extrem de silitori de la liceu.

„Avea diplomă de engleză de la Institutul Cambridge, dar şi de limbă germană de la Institutul Goethe. Mai mult decât atât, avea şi diplomă de avansat în IT, ECDL. Participa la toate activităţile clasei, la plantări de copaci, la voluntariat“, a mai declarat, pentru adevarul.ro, directorul liceului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel