Actorul Cristian Grigorescu a murit înecat în staţiunea Jupiter

cristian_grigorescu
cristian_grigorescu

Trupul tânărului actor, membru în Naţionala Artiştilor, care a fost dat dispărut vineri, după ce a intrat în mare în stațiunea Jupiter, a fost adus la mal de valuri sâmbătă seară, potrivit Mediafax.

Component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor și inginer IT, actorul Cristian Grigorescu, în vârstă de 29 de ani, a murit înecat în staţiunea Jupiter. Actorul a fost dat dispărut vineri, iar trupul lui nu a fost de găsit timp de mai mult de 24 de ore.

Tânărul, împreună cu alte trei persoane, au vrut să facă vineri, o baie în mare, în ciuda avertismentelor salvamarilor. Doi dintre cei patru au reuşit să revină la mal, însă Cristian Grigorescu și cealaltă persoană au fost trași de curenţii puternici în larg.

Sâmbătă seară, în jurul orei 18:00, trupul neînsuflețit al actorului a fost adus de valuri la mal. Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Solistul formaţiei Alb şi Negru, Kamara, unul dintre colegii lui Cristian Grigorescu de la Naţionala Artiştilor, a declarat: "L-au găsit. Avem oameni acolo. (…) Incidentul s-a întâmplat ieri (n.r. - vineri), l-a lovit un val, a plutit, erau valuri foarte puternice, iar salvamarii nu au putut ajunge la el".

În această perioadă, turiştii aflaţi pe litoral au fost atenționați că nu au voie să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, salvamarii arborând în acest sens și steagul roşu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel