LuJu: Bogdan Licu, interviu cu glume și răspunsuri oferite pe tavă

Bogdan Licu
Bogdan Licu

Luju.ro scrie că Bogdan Licu, propus pentru funcția de prim-adjunct al Procurorului General al României, a fost tratat cu blândețe la interviul susținut în fața Secției pentru procurori a CSM. Oana Haineală, Gheorghe Muscalu și Bogdan Gabor au fost extrem de indulgenți cu Bogdan Licu, singurele întrebări care i-au pus probleme acestuia fiind cele ale procuroarei Elena Hach.

[caption id="attachment_314109" align="alignleft" width="310"] Bogdan Licu
foto: luju.ro[/caption] Bogdan Licu a fost extrem de relaxat și a glumit de fiecare dată când a avut ocazia cu membrii CSM. Mai mult, impresia a fost aceea că Licu a fost uneori chiar și ajutat de către unii membri ai Sectiei, precum Oana Hăineală sau Gheorghe Muscalu, care i-au sugerat anumite idei sau chiar și răspunsuri.

De asemenea, extrem de interesante au fost și întrebările procurorului Bogdan Gabor, care a vrut să știe cum vede Licu posibila creștere a încrederii oamenilor în Justiție.

Nu totul a fost roz

Singurele întrebări care i-au pus probleme candidatului au fost cele adresate de procuroarea Elena Hach. În acest caz, au existat situații în care Licu fie nu a putut să răspundă, fie a încercat să evite răspunsul.

Vezi aici cum a decurs interviul lui Bogdan Licu la Secția pentru procurori a CSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel