Lucian Bălan s-a sinucis. Mihai Morar: Poate că unii râdeau de tine…

Mihai Morar
Mihai Morar

Lucian Bălan, fost fotbalist al echipei Steaua și câștigător al Ligii Campionilor în 1986, s-a sinucis la vârsta de 56 de ani. 

Mihai Morar a scris, pe pagina sa de Facebook, după moartea legendei Lucian Bălan: "Dumnezeu să te ierte, Lucică! Puțină lume mai știe azi că, alături de Duckadam, Lăcătuș și Balint, ai oferit cea mai frumoasă zi a fotbalului românesc din câte au fost și din câte vor fi vreodată. 7 Mai 1986. Mai cu "m" mare, căci ar trebui să fie Sărbătoare Națională în calendar. Puțină lume poate înțelege cum din campionul campionilor europeni cu Steaua ai putut ajunge aici.

Dar cine suntem noi să mai judecăm?! Eu îți mulțumesc că te-am putut avea coleg în primii ani de presă, în Baia Mare. Tu -campionul campionilor europeni care scria la secția Sport a ziarului, eu - un puști de liceu care a învățat de la un campion al campionilor nu lecția gloriei, ci una mult mai importantă, cea a bunului simț. Lucică, plec azi capul spre pământ, la fel cum îl plecam de fiecare dată când treceai tu, campionul campionilor europeni, pe lângă mine pe coridoarele ziarului unde lucram împreună. La fel cum al trebui să îl plece și fotbaliștii zilei.

Poate că unii râdeau de tine: "Uite-l și pe ăsta! Din Campion al Europei a ajuns un cerșetor!" Stai liniștit, Lucică! Du-te in Pace! Ei sunt niște cerșetori la masa Fotbalului pe lângă tine, campion al campionilor. Lucică, dacă ei nu te-au mai vrut în Steaua lor, du-te împăcat spre Steaua ta!". 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel