Urmărește emisiunea live


Luca, fiul cel mic al lui Florin Călinescu, s-a sinucis la Praga

calinescu
calinescu

Fiul cel mic lui Florin Călinescu, Luca, de 24 de ani, s-a sinucis la Praga.

Luca Călinescu se afla în capitala Cehiei, unde filma pentru un proiect cinematografic, un scurt metraj. El era asistent de producţie la un film. Proiectul la care lucra era primul din cariera sa, după ce participase la mai multe cursuri de cinematografie.

Surse din anturajul lui Florin Călinescu au declarat, pentru cancan.ro, că acesta încearcă să obţină acum aprobare pentru o slujbă religioasă pentru Luca.

Luca Călinescu studia  actoria la Universitatea John Moores din Liverpool, iar visul lui era să filmul. În 2009, Luca a vorbit despre relaţia sa cu tatăl şi cu fratele său mai mare, Petru, la Pro TV. Luca se declara susţinătorul din umbră al fratelui său, un muzician apreciat în Marea Britanie.

"Mă pricep mai puţin la cântat, mai mult la actorie", declara Luca, în 2009, la PRO TV. Îşi dorea să studieze actoria pentru film. "Tata mi-a recomndat să mă duc în străinătate. Eu am preferat Anglia. Ştiu şi să cânt, dar nu foarte bine. Toată lumea ştie să cânte, dar nu foarte bine", a mai spus atunci Luca.

 Soţia lui Florin Călinescu, mama celor doi copii, Ana Maria Călinescu, s-a stins din viaţă, la vârsta de 47 de ani, în martie 2005, răpusă de cancer la gât.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel