Liviu Dragnea îi avertizează pe Cristian Rizea și Codrin Ștefănescu. "S-ar putea să rămână scriitori"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că dacă vor continua Cristian Rizea și Codrin Ștefănescu vor rămâne scriitori. 

Liviu Dragnea a precizat, înainte de Consiliul Național al PSD, că a văzut că atât Cristian Rizea, cât și Codrin Ștefănescu au devenit scriitori și le-a transmis că ar putea rămâne scriitori, dacă situația va continua.

Cristian Rizea, care conduce PSD Sector 5, l-a acuzat pe Robert Negoiță că lansează amenințări voalate la adresa unor colegi din partid și că ar deține înregistrări în acest sens. Întrebat Liviu Dragnea despre înregistrările lui Rizea, a răspuns: "Ce, cu desene animate? Nu există așa ceva. Nu există niciun fel de bază reală în legătură cu această știre care e complet falsă.". Președintele PSD a adăugat că atât Cristian Rizea, cât și Codrin Ștefănescu "au început să fie foarte buni scriitori" și acum a venit momentul să "înțeleagă că sunt membri de partid". "Dacă nu vor înțelege, vor rămâne scriitori", a precizat Liviu Dragnea.

"E o afirmație: Codul de integritate trebuie respectat de toată lumea"

Întrebat dacă este un avertisment, președintele PSD a spus că "nu e vorba de avertisment, e o afirmație d-ale mele, bazată pe o prevedere din Codul nostru de integritate care a fost adoptat de toată lumea și trebuie respectat de toată lumea". 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și președintele PSD Sector 5, Cristian Rizea, sunt în conflict cu președintele PSD București, Robert Negoiță. Cristian Rizea l-a acuzat pe Robert Negoiță că vrea să vândă alegerile din sector și să impună un alt candidat la Primăria Sectorului 5. Rizea este susținut de PSD Sector 5 pentru alegerile locale. Liviu Dragnea a mai spus, marți, că nu are ce să schimbe în ceea ce privește candidații la locale, pentru că deocamdată nu a făcut un anunț în acest sens și că va anunța candidații după luarea deciziei. Codrin Ștefănescu a intrat la pachet cu Cristian Rizea pentru că-l contestă pe Robert Negoiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel