Laurenţiu Mironescu, audiat la DNA în dosarul importurilor ilegale din Portul Constanţa

Laurenţiu Mironescu, fostul  secretar general al Ministerului de Interne,  a fost audiat, joi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA)  în dosarul privind importurile ilegale din Portul Constanţa.

Laurenţiu Mironescu este acuzat de iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, precum şi de trafic de influenţă.

Până în prezent au mai fost audiaţi doi cetăţeni chinezi, învinuiţi în acest dosar, care au fost întrebaţi de procurorii anticorupţie despre convorbirile telefonice ale acestora în care discutau despre "reţete", "pasărea de noapte" sau "saci cu orez".

În dosarul privind importurile nelegale din Portul Constanţa sunt cercetate de procurorii anticorupţie 30 de persoane, dintre care 28 au fost arestate, una a primit mandat de arestare în lipsă, iar senatorul PDL Mircea Marius Banias are interdicţie de a părăsi ţara pentru 29 de zile.

Citeşte şi:

DNA: Senatorul Banias şi Mironescu voiau să subordoneze instituţiile statului în interes propriu. Mironescu cerea bani pentru funcţii în PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel