Judecătoria Buftea va soluţiona cererea lui Vîntu de eliberare din arest sub control juduciar

sorin-ovidiu-vantu
sorin-ovidiu-vantu

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au decis, marţi, că nu au competenţa de a judeca cererea făcută de Sorin Ovidiu Vîntu de eliberare din arest sub control judiciar, trimiţând solicitarea acestuia către Judecătoria Buftea.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Ion Ilie Cezar, cercetat penal de procurorii Parchetului General alături de Sorin Ovidiu Vîntu pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Instanţa a admis o excepţie invocată de Parchetul General privind necompetenţa teritorială a Judecătoriei Sectorului 5 şi a decis declinarea cererilor la Judecătoria Buftea.

Pe 29 aprilie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus emiterea de mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pe numele lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, acuzaţi că l-au şantajat pe Sebastian Ghiţă.

Cei doi au fost reţinuţi de procurori, sub acuzaţia că, în perioada martie - aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-ar fi pretins managerului postului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel