Jeremy Clarkson, de la Top Gear, ironii acide la adresa României

Jeremy-Clarkson
Jeremy-Clarkson

Jeremy Clarkson, celebrul realizator de la “Top Gear”, a comentat în stilu-i personal, într-un editorial din The Sunday Times,  decalajele majore existente între ţările componente ale UE, comparând comunitatea europeană cu o grădină zoologică unde crocodilii și caprele împart același țarc.

În aceste condiții, scrie Jeremy Clarkson, liderilor europeni li s-a părut absolut normal să-i invite pe români și bulgari în curțile lor din spate, potrivit gandul.info.

În continuare, realizatorul "Top Gear" prezintă enormele decalaje existente între ultimii veniţi în UE, Bulgaria şi România, şi ţările dezvoltate din vest. Deși Clarkson susţine că România este o țară frumoasă, tot el afirmă că țara noastră are şi localităţi pe care şi Iisus le-ar găsi înapoiate, rupte de civilizaţie.

,,Le va fi greu să se integreze. Dacă vor încerca să-şi plătească cumpărăturile la magazin cu o gâscă şi câteva lemne de foc, cu siguranţă oamenii îi vor arăta cu degetul şi vor râde pe seama lor”, scrie ironic Clarkson.

Clarkson îi vizează şi pe “leneşii” spanioli, francezi şi italieni, singurele ţări care nu au fost criticate fiind Anglia, Germania, Olanda şi Danemarca.

Nici francezii, nici spaniolii și nici italienii nu au scăpat criticilor lansate de realizatorul "Top Gear", acesta considerându-i leneși. Clarkson nu a avut, în schimb, nimic de zis împotriva Angliei, Germaniei, Olandei şi Danemarcei.

În 2009, Jeremy Clarkson și echipa Top Gear au fost în România, cu ocazia unui episod special care voia să testeze Transfăgărășanul, despre care a afirmat că este unul dintre cele mai frumoase din lume.

"Nu știam de zona asta, dar am citit într-o revistă că șoseaua este la mare altitudine și am vrut neapărat să venim, să ne testăm mașinile aici. E o zonă superbă! Rar am văzut asemenea peisaje!", declara Jeremy în 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel