Jandarmii iau cu asalt Piaţa Universităţii - VIDEO

jandarmi bun
jandarmi bun

Protestatarii din Piaţa Universităţii acuză jandarmii că au venit îmbrăcaţi în civil şi le-au ridicat bannerele pe care le pregăteau pentru proteste. Incidentul incriminat de protestatari a avut loc în noaptea de 8 mai la ora 3 dimineaţa. Aceştia susţin că au fost pândiţi de jandarmi în civil, care au aşteptat până s-au retras la în pasaj la Universitate, iar în momentul respectiv le-au ridicat toate bannerele şi au demarat în trombă. 

Pe filmuleţul făcut de protestatari se văd mai multe maşini ale Jandarmeriei care părăsesc Piaţa în grabă. La scurt timp trei jandarmi în uniformă au venit să vorbească cu protestatarii, dar le-au precizat că nu ştiu nimic despre incidentele incriminate.

"În seara de 8 mai, la ora 3 dimineaţa, 7 jandarmi îmbrăcaţi în civiil au asaltat Piaţa Universităţii şi au furat toate banerele făcute de protestatari (acestea find proprietatea lor privată) şi alti 5 jandarmi au adunat gardurile separatoare ale jandarmilor dintre trotuar şi şosea, toate acestea s-au întâmplat în cateva minute", au declarat protestatarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel