Impresarul Dumitru Tudor, reținut când încerca șantajarea familiei Reghecampf

reghecampf dc
reghecampf dc

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost prins în flagrant de polițiști joi seara, în București, după ce i-a șantajat pe Laurențiu Reghecampf și Ana Maria-Prodan, de la care a primit 12.000 de lei pentru a nu dezvălui informații considerate compromițătoare.

După ce Dumitru Tudor, alias ”Ciorbă,” le-a spus celor celor doi soți că va publica informații compromițătoare, Ana-Maria Prodan și Reghecampf au sesizat poliția. În urma reclamației făcută de cei doi, joi seara, s-a organizat un flagrant. Înainte de a se organiza acțiunea poliției, Dumitru Tudor a fost sunat de Ionuț Luțu, în numele lui Reghecampf, pentru a-i propune acestuia o împăcare, moment în care fostul impresar i-a cerut stelistului o sumă de bani. Surse din poliție au declarat pentru Mediafax că fostul impresar i-a cerut cuplului Reghecampf-Prodan, să îi aducă o primă tranșă a banilor, de 12.000 de lei, la un restaurant din sectorul unu, care, de altfel, se pare că i-ar aparține așa-numitului ”Ciorbă” La locul întâlnirii, după ce a primit banii ceruți - care în prealabil au fost însemnați cu ”mită” -  Dumitru Tudor a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Neînțelegerile dintre cele două părți au loc de mai multă timp, în ultima vreme Ana-Maria Prodan având schimburi dure de replici la diverse emisiuni TV cu fostul ei impresar. În aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragoș, a fost reținut în Olanda, împreună cu Natalia Mateuț și alți doi tineri, pentru folosirea unor carduri bancare false.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel