Horoscop, luni, 24 decembrie, 2018

Horoscopo. În ajun de Crăciun, Săgetătorii ar trebui să trateze lucrurile mărunte cu un dram de umor şi lejeritate. Veştile bune din familia Peștilor  au un efect tonic asupra lor:le  dau chef de viaţă, de distracţie, energie din belşug pentru orice activitate dinamică.

Horoscop, 24 decembrie 2018, BALANȚĂ

Eşti emoţionat înaintea unui eveniment cu un impact major asupra ta. Simţi că nu te mai poţi controla, că trăirile tale devin din ce în ce mai intense şi se schimbă de la o oră la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum eşti bine şi zâmbeşti, peste o oră deja aluneci spre nesiguranţă.

E un trac din ce în ce mai puternic ce pune stăpânire pe tine, la fel cum simte actorul înaintea premierei. Nu ştii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi şi tremuri ascuns cu fiecare clipă care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atâta!

Horoscop, 24 decembrie 2018, SCORPION

Este o zi lejeră, în care trebuie să ieşi din casă să priveşti cerul, dacă ai norocul să fie senin, să umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau dacă mai ai şi șansa de a te afla în mijlocul naturii, atunci cu atât mai bine îţi merg toate.

Ai multă energie ce se cere consumată în mod constructiv, de aceea jocul cu copiii, o zi petrecută afară – la sanie, la schi – s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie şi de mişcare, şi de aer proaspăt, ca atare caută să ajungi într-un loc unde aceste două nevoi principale ţi-ar fi pe deplin şi în mod fericit satisfăcute.

Horoscop, 24 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Tratează lucrurile mărunte cu un dram de umor şi lejeritate. S-ar putea să fie mai simple decât crezi, deci ignoră-le, pe cât posibil. Îndreaptă-ţi atenţia spre alte aspecte frumoase ale vieţii, care îţi pot abate gândul de la acele fleacuri.

Chiar dacă tot mărunte sunt şi acele lucruri spre care îţi întorci azi privirea, vei vedea că sunt de zeci de ori mai frumoase şi mai demne de iubire decât motivele de stres cărora le acordai importanţă. Când vei vedea cât de multe lucruri din jur merită iubirea şi grija ta, de la plante până la animale, de la soare până la stele, de la copii până la bunici, vei uita de nimicuri.

Horoscop, 24 decembrie 2018, CAPRICORN

Nu sta singur într-o astfel de zi, ci înconjoară-te de cât mai multă lume! Familia este centrul atenţiei tale, azi, şi i te dedici ei cu bucurie. Chiar dacă, în sinea ta, ai fi dorit şi un pic de odihnă în plus, şi un dram de linişte, nu e vremea pentru aşa ceva tocmai acum!

E ziua când relaţiile de familie se strâng mai mult, când schimbul de emoţii dintre tine şi cei dragi e la cote maxime, când evenimentele cele mai frumoase de familie gravitează în jurul tău. Poţi afla veşti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine să petreci ziua în compania lor. Dacă prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci caută-le compania!

Horoscop, 24 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ziua e perfectă pentru a pleca la drum! Hai, urcă în maşină şi călătoreşte, mergi acolo unde te cheamă inima. Călătoria în sine are un rol benefic pentru tine, de parcă ţi se arată, pe parcurs sau la destinaţie, un mare adevăr.

Ai ocazia să înţelegi ceva foarte important de la oamenii alături de care călătoreşti sau de la elementele care-ţi apar în cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificaţie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la direcţii, la oameni, pentru că poţi întâlni ceva important pentru tine de acum înainte, ceva ce, acasă dacă ai fi stat, nu ar fi apărut.

Horoscop, 24 decembrie 2018, PEȘTI

Veştile bune din familie au un efect tonic asupra ta: îţi dau chef de viaţă, de distracţie, energie din belşug pentru orice activitate dinamică. Faci planuri frumoase alături de cei dragi, convins că şi ei vor participa trup şi suflet la ceea ce le propui.

E o bucurie să fii în compania copiilor tăi sau a altor membri din familie care te înconjoară cu entuziasm şi care aşteaptă de la tine soluţii salvatoare şi proiecte îndrăzneţe. Ai planuri interesante de atins şi mulți stau cu ochii la tine să vadă ce mai creezi nou!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel