Halucinant: Explicațiile unei tinere care și-a aruncat copilul în canal

banner-maternitate
banner-maternitate

O tânără în vârstă de 25 de ani, mamă a altor patru copii minori, şi-a aruncat bebeluşul viu într-un canal, corpul neînsufleţit al micuţului fiind găsit ulterior într-un bazin de decantare al staţiei de epurare a municipiului Fălticeni.

Deşi iniţial a negat vehement că ea ar fi adus pe lume bebeluşul de sex feminin găsit fără suflare în staţia de epurare, în cele din urmă tânăra şi-a recunoscut faptele şi a povestit totul anchetatorilor. Ea a fost data pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, potrivit monitorulsv.ro.

Pentru a explica ce s-a întâmplat cu copilul pe care îl purta în pântece, tânăra din Hârtop a declarat că a născut spontan, în timp ce se afla pe raza cartierului Burdujeni, şi văzând că este vorba de un avorton l-a aruncat la gunoi.

Filmul evenimentului

Tânăra le-a spus procurorilor la audieri că iniţial şi-a pierdut cunoştinţa, însă şi-a revenit după scurt timp şi a rupt cu mâinile cordonul ombilical, după care a legat capătul liber cu o sfoară de la ţolul de pe podeaua casei. Placenta şi ţolul pe care născuse le-a aruncat într-un sac şi mai apoi în WC-ul din curtea casei. A şters bebeluşul cu mai multe cârpe aflate prin casă, l-a îmbrăcat cu haine care îi rămăseseră de la ceilalţi copii, după care a dormit cu fetiţa în braţe timp de mai multe ore. După ce s-a trezit, a pus nou-născutul într-o sacoşă din rafie şi a plecat spre maternitatea din Fălticeni, cu gândul să abandoneze acolo bebeluşul. Odată ajunsă la maternitate, i-a fost frică să-şi lase acolo copilul, pentru că erau prea multe persoane şi putea fi văzută. În drumul de întoarcere spre casă, a ajuns în apropierea vechiului cimitir evreiesc din Fălticeni, unde s-a deplasat la un canal din zonă, a coborât pe scară şi a lăsat în apă sacoşa în care se afla fetiţa nou-născută, după care a plecat spre domiciliu.

Când a fost întrebată de anchetatori de ce a ales să lase copilul în canal, răspunsul inculpatei a fost halucinant. „Învinuita a declarat că era sigură că în acel loc fetiţa putea fi găsită uşor de alte persoane”, arată procurorii.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel