George Maior, despre cea mai mare amenințare la adresa României

George Maior
George Maior
Șeful SRI, George Maior, a declarat, joi, la DNA, care este cea mai mare amenințare la adresa României.  [caption id="attachment_289035" align="alignleft" width="310"] Foto: Studio Digi24[/caption]

"Dincolo de faptul că SRI este o instituţie pivot a securităţii naţionale, noi avem o cooperare deosebită cu DNA pentru că, şi la nivel de lege dar şi în felul în care percepem noi securitatea naţională, corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Să ne înţelegem foarte clar asupra acestui aspect. Este o ameninţare pentru că vulnerabilizează statul, aduce prejudicii economiei, creează dezechilibre în societate şi frustrări şi prin aceasta securitatea naţională a statului este ameninţată. Priviţi şi la regiune, priviţi în jur, unii au observat acest lucrul - revolte ale populaţiilor datorate şi unor sisteme profund corupte", a afirmat Maior, scrie România Tv.

Șeful SRI a adăugat că sunt şi alte cauze geopolitice, dar că aceasta este o cauză în ceea ce priveşte multe evenimente care se întâmplă, uneori chiar la graniţa României. Maior a felicitat DNA, aplaudând progresul "calitativ şi cantitativ în activitatea acestei instituţii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel