GEFCO, un nou depozit dedicat bioștiinței și sănătății în Marea Britanie

GEFCO Group, jucător global în domeniul logisticii industriale și lider european în logistica automobilelor, și-a deschis al treilea depozit cu temperatură controlată dedicat bioștiinței și sănătății. Unitatea este foarte aproape de Aeroportul Heathrow din Londra, Marea Britanie. Acesta se alătură depozitelor de tranzit existente anterior din Frankfurt, Germania și Amsterdam, Olanda.

Un nou depozit la cele mai înalte standarde din sectorul expediției produselor farmaceutice

Odată cu deschiderea acestei noi unități de 1400 m2 (15000 picioare2), se consolidează și se extinde expertiza solidă a liniei de business de expediere de mărfuri a GEFCO în sectorul bioştiinţei şi sănătăţii. Unitatea a fost concepută pentru a îndeplini cele mai înalte standarde din expediția de produse farmaceutice și prezintă zone de temperatură diferite: de la temperatură ambientală (15ºC la 25ºC) la refrigerare (de la 2ºC la 8ºC) și până la congelare (-15ºC la -25ºC).

"Reușim să ne diferențiem serviciul prin deținerea unei Autorizații de comerciant angro, care demonstrează clienților noștri că ne desfășurăm activitatea în conformitate cu aceleași standarde ca și ei", a declarat Josette Wells, Directorul de Calitate și Conformitate GEFCO Fowarding. Autorizația de comerciant angro permite unității să depoziteze medicamente pentru uz uman și veterinar, precum și dispozitive medicale, ca parte a serviciilor de logistică și transport.

Unitatea oferă, de asemenea, niveluri ridicate de securitate, incluzând scanarea cu raze X, la fața locului, pentru încărcăturile aeriene și monitorizarea constantă 24/7. Noul centru este conform BPD* și certificat ISO 9001: 2015.

GEFCO - Investiție continuă în domeniul bioștiinței și al sănătății

În calitate de expert în logistica bioștiinței și sănătății, GEFCO Forwarding oferă soluțiide logistică integrată „la ușa clientului", cu temperatură controlată, , multimodale și pe deplin conforme.

"Piața de logistică din domeniul bioștiinței și sănătății este în schimbare și devine tot mai complexă. Odată cu creșterea numărului de produse sensibile la temperatură, precum și a reglementărilor legate de transportul acestora, companiile trebuie să se concentreze mai mult pe control și securitate", a declarat Anthony Gunn, Vicepreședinte executiv al liniei de business GEFCO Forwarding.

[citeste si]

"GEFCO are o tradiție puternică în sectorul bioștiinței și al sănătății. Această deschidere a noii unități din Marea Britanie reflectă investiția continuă a GEFCO în acest sector." Specialiștii GEFCO dezvoltă soluții logistice integrate personalizate și compatibile pentru a răspunde cerințelor exigente ale industriei bioștiinței și sănătății, susținute de investiția în inovarea tehnologică. Angajamentul asumat şi abordarea proactivă au permis companiei să devină furnizor de servicii logistice pentru o serie de clienți din domeniul bioștiinței și sănătății.

GRUPUL GEFCO

GEFCO oferă proiectarea și implementarea schemelor de logistică alături de producători, o sursă de valoare adăugată care consolidează competitivitatea acestora. Performanţa oferită de GEFCO clienţilor săi se bazează pe experienţa dobândită pe parcursul ultimilor 65 de ani, în special în industria de automobile, unul dintre sectoarele cele mai complexe şi exigente. Prezent în 150 de ţări, GEFCO este unul dintre primele 10 grupuri europene de logistică de top. A realizat o cifră de afaceri de 4,2 de miliarde Euro în 2016 și are 12.000 de angajaţi. Cu peste 300 de afaceri locaţii la nivel mondial, GEFCO îşi desfăşoară activitățile pe cele cinci continente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel