Fructul care TOPEȘTE cel mai mult grăsimea abdominală. Strategia perfectă de atac împotriva kilogramelor în plus

 Foto: Pxhere
Foto: Pxhere

Când vine momentul să vă puneți în formă și să ardeți grăsimea din stomac, alegerea alimentelor potrivite pentru a le include în regimul dvs. de slăbire se dovedește a fi crucială.

Chiar dacă un aliment pare sănătos la suprafață, ar putea conține câteva secrete nutriționale care împiedică pierderea în greutate în jurul secțiunii mediane. Când trebuie să concepeți un nou meniu săptămânal conceput pentru a arde grăsimile, bananele sunt unul dintre cele mai bune alimente.

Potrivit Clinicii Mayo, avem o mulțime de motive să iubim bananele, mai ales atunci când avem nevoie de o dietă. Fructul are un impact IG mai mic decât multe altele, oferă o cantitate solidă de fibre pentru a ne menține plini și servește cocktail-ul perfect de vitamine și minerale, practic fără grăsimi.

Acest fruct strălucește cu adevărat atunci când trebuie să scapi de greutate și poate forma strategia de atac perfectă pentru a topi grăsimea abdominală.

Pentru a afla mai multe despre modul în care bananele ne ajută să pierdem kilogramele nedorite din secțiunea mediană, am discutat cu o mână de dieteticieni și experți medicali pentru a afla exact ce se întâmplă atunci când încorporăm bananele în planul alimentar zilnic.

Bananele ne cresc flora intestinală și reduc poftele

Echilibrarea florei interne poate fi punctul de start al întreagii călători de scădere în greutate. Bananele fac exact acest lucru, ajutând la introducerea bacteriilor bune în stomacul nostru și pregătindu-ne corpul pentru a pierde ceva în greutate.

„Bananele sunt bogate în fibre prebiotice și s-a dovedit că măresc numărul [de] bifidobacteriilor din intestin”, spune nutriționista Kate Netz. „Cercetările arată că nivelurile sănătoase de bifidobacterii pot ajuta la pierderea în greutate și pot îmbunătăți sănătatea metabolică”.

„Când lucrezi sau trăiești într-un mediu stresant, ceea ce este acum cazul majorității americanilor, nivelurile tale de cortizol sunt ridicate, ceea ce te face să poftești la alimente bogate în zahăr”, spune dr. Sandra El Hajj. „Acesta este unul dintre motivele principale pentru care oamenii încep să se îngrașe și să mănânce necontrolat dulciuri și bomboane. Bananele ajută la prevenirea acestor pofte, oferind mai întâi organismului niveluri ridicate de magneziu, care vă pot ajuta să vă controlați nivelul de stres, precum și să vă faceți să vă simțiți plini”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel