Fiul lui Cioabă: Când eram la casierie, mi-au spus că tata s-a trezit

cioba daniel dc
cioba daniel dc

Daniel Cioabă, fiul regelui autointitulat al romilor, decedat, duminică, într-un spital din Turcia, a declarat, pentru Antena 3, că personalul spitalului l-a anunțat acum trei zile că tatăl său s-a trezit din comă.

[caption id="attachment_355908" align="alignleft" width="310"] Foto: gorjeanul.ro[/caption]

Reprezentanți ai spitalului i-ar fi dat lui Daniel Cioabă această veste, vineri, în timp ce băiatul regelui autointitulat al romilor se afla la casierie pentru a plăti o parte din cheltuielile de spitalizare.

”Mi-au spus că s-a și trezit. Printr-o minune s-a trezit”, povestește Daniel Cioabă. Au vrut ”să ne facă să dăm banii”, crede el, ”pentru ca apoi să spună 'nu, că l-am adormit noi'”.

Fiul lui Florin Cioabă a declarat că familia sa a plătit deja o factură de 15.000 de euro către spitalul din Antalya și mai are de achitat o sumă de 22.000 de euro.

Familia lui Florin Cioabă a cerut Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) o adeverinţă care să ateste calitatea de asigurat a regelui autoproclamat al romilor, precizând că a aflat că nu ar putea beneficia de formularul E112 şi de cardul european de sănătate, întrucât aceste documente sunt valabile numai în UE.

  ”În ceea ce priveşte cazul pacientului decedat în Turcia mediatizat în aceste zile, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate va analiza şi formula un punct de vedere în conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe baza documentelor puse la dispoziţie, în situaţia în care va exista o solicitare în acest sens”, transmite CNAS într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel