EXCLUSIV: Marius Iacob, pe lista "coloneilor lui Băsescu"

Procurorul general adjunct, Marius Iacob, se află pe "lista coloneilor lui Băsescu", ridicaţi în grad de fostul ministru al apărării, Gabriel Oprea. Sursele DeCe News au precizat că numele acestuia se regăseşte pe lista care se află în acest moment în cercetări la comisia specială a MaPN. Procurorul Marius Iacob va ancheta listele elctorale, asta după ce azi noaapte a mers la Autoritatea Electorală Permanentă pentru a ridica listele. 

Numele lui Marius Iacob apare alături de cel al procurorului general, Laura Codruţa Kovesi, pe această listă.

Numele procurorului Marius Iacob se leagă de mai multe cazuri celebre. Cel care i s-a lipit ca o etichetă este "cazul Elodia". Acela a fost cazul prin care a devenit cunoscut marelui public. în anul 2011 a fost nevoit să pasee cazul unui alt coleg, din lipsă de probe, dar a susţinut până la final că, în opinia sa, Cioacă a ucis-o pe Elodia Ghinescu.

DeCe News a dezvălui zilele trecue un alt apropiat al lui Traian Băsescucare se află pe lista coloneilor. Este vorba de celebrul parapsiholog Aliodor Manolea. Acesta a devenit cunoscut după scandalul cu "flacăra violet" şi consilierea parapsihologică pentru Traian Băsescu în campania din 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel