Evaluare Națională 2013: Elevii susțin azi proba de matematică

Examenul de Evaluare Națională din acest an continuă, joi, cu ultima probă, cea de Matematică, considerată de elevi cea mai dificilă probă. Cei peste 196.000 de elevi de clasa a VIII-a vor primi subiecte elaborate în cadrul Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare și permit rezolvarea în două ore.

Acesta este al doilea an în care elevii susțin probele în săli de examen supravegheate cu camere video.

Proba scrisă la Matematică începe la ora 9.00, după extragerea plicului cu varianta de subiecte.

Dacă elevii vor fi prinși în sala de examen cu copiuţe, cu mijloace electronice de calcul sau cu telefoane mobile, vor fi daţi afară din examen şi li se va acorda nota unu la proba respectivă, indiferent dacă au copiat sau nu.

Rezultatele parțiale ale examenelor susținute de elevii clasei a VIII-a se vor afişa sâmbără, 29 iunie până la ora 16:00, iar depunerea contestaţiilor are loc numai în intervalul 16:00-20:00, urmând ca rezultatele finale să se afişeze pe 3 iulie. Admiterea la liceu începe cu completarea fişelor de înscriere între 5-9 iulie, iar afişarea listei în urma repartizării computerizate va fi pe 17 iulie.

Notele obţinute la Evaluarea Naţională vor conta la admiterea în liceu, care se face pe baza mediei aritmetice dintre media generală la Evaluarea Naţională şi cea din gimnaziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel