Ethereum pregătește cea mai mare schimbare din istoria sa. Cea mai importantă autostradă comercială din cripto este pe cale să fie complet asfaltată

Pexels
Pexels

Anul acesta, Ethereum este programat să facă cea mai mare schimbare din istoria sa de aproape zece ani, un eveniment care cu siguranță se va răspândi în întregul ecosistem al criptomonedelor și al activelor digitale. 

Potrivit unor analiști, cea mai importantă autostradă comercială din cripto este pe cale să fie complet asfaltată, scrie Bloomberg.⁣

Ethereum este în esență un software de calculator care utilizează așa-numita tehnologie blockchain pentru a oferi un registru digital în vederea înregistrării tranzacțiilor. Aceasta a devenit cea mai populară bază pentru o gamă tot mai mare de active și aplicații cripto comerciale, inclusiv produse de împrumut, NFT, precum și tokenul său nativ, Ether.

Ethereum nu este deținut de nimeni, ci este construit și rafinat de o comunitate de dezvoltatori și rulează pe o rețea de centre de date din întreaga lume. Aceste centre de date funcționează ca „mineri” în rețea, comandând tranzacții care sunt înregistrate digital. În schimb, plățile se fac în Ether.

Ce plănuiește Ethereum?

Dezvoltatorii care lucrează la perfecționarea software-ului Ethereum lansează actualizări periodice, dar niciuna nu a fost la fel de importantă ca cea așteptată anul acesta. Numit „The Merge”, acesta va înlocui minerii cu așa-numiții „stakers”.

Minerii comandă tranzacții rezolvând calcule complexe, folosind milioane de servere puternice - un sistem care a fost criticat pentru utilizarea intensă a energiei electrice. Stakers, în schimb, vor comanda tranzacții instalându-și propriul Ether pe un nou sistem, care a fost testat din decembrie 2020.

Oamenii își pot folosi deja portofelele digitale pentru a cumpăra Ether, pe acest sistem de testare, numit Beacon Chain; După Fuziune, aceștia vor începe să fie selectați la întâmplare pentru a deveni validatori, comandând tranzacțiile pe registrul digital Ethereum în blocuri. Aceștia urmează să fie plătiți cu noul Ether.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel