eMAG BLACK FRIDAY 2018. Anvelope la reducere

Black Friday 2019 anvelope
Black Friday 2019 anvelope

eMAG BLACK FRIDAY 2018. eMAG pregătește de BLACK FRIDAY 2018 cele mai bune oferte la anvelope.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Până pe 16 noiembrie, vă invităm să vedeți câteva oferte la anvelope de pe eMAG.ro:

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Anvelopa iarna Debica Frigo 2 M+S 205/55R16 91T - 194 Lei

Anvelopa de iarna ce combina caracteristici standard si de confort intr-o anvelopa perfect echilibrata. Tehnologia avansata de proiectare asigura o rulare de durata si o experienta de conducere relaxata chiar si pe timpul iernii.

Profilul Frigo 2 este caracterizat printr-o compozitie complexa ce ofera flexibilitate sporita in conditii de temperaturi joase specifice tarilor nordice. Compusii speciali si numarul crescut de pliuri imbunatatesc aderenta in conditii extreme de iarna. In plus, anvelopa Debica Frigo 2 este diferita prin cresterea numarului de caneluri laterale si circumferentiale ce ajuta la dirijarea apei si noroiului mai eficient in afara suprafetei anvelopei si minimizeaza riscul de acvaplanare.

Debica Frigo 2 este anvelopa de iarna conceputa pentru soferii ce apreciaza eficienta si experienta confortabila de condus in conditii dificile.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Anvelopa iarna Michelin Alpin 5 205/55 R16 91T - 389 Lei

Vorbim despre un nou profil al benzii de rulare pentru tractiune imbunatatita pe zapada, dar si despre un numar sporit de blocuri de profil (+12%), mai multe lamele (+16%) si procent crescut de goluri (+17%). 

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Set 4 anvelope iarna Debica Frigo 2 MS 205/55R16 91T - 872 Lei    

Anvelopa de iarna ce combina caracteristici standard si de confort intr-o anvelopa perfect echilibrata. Tehnologia avansata de proiectare asigura o rulare de durata si o experienta de conducere relaxata chiar si pe timpul iernii. Profilul Frigo 2 este caracterizat printr-o compozitie complexa ce ofera flexibilitate sporita in conditii de temperaturi joase specifice tarilor nordice. Compusii speciali si numarul crescut de pliuri imbunatatesc aderenta in conditii extreme de iarna. In plus, anvelopa Debica Frigo 2 este diferita prin cresterea numarului de caneluri laterale si circumferentiale ce ajuta la dirijarea apei si noroiului mai eficient in afara suprafetei anvelopei si minimizeaza riscul de acvaplanare. Debica Frigo 2 este anvelopa de iarna conceputa pentru soferii ce apreciaza eficienta si experienta confortabila de condus in conditii dificile.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Anvelopa Iarna Debica Frigo Hp 2 205/55R16 91H - 239 Lei

Anvelopa Iarna Debica Frigo Hp 2 205/55R16 91H Marca: Debica Profilul:Frigo Hp 2 Sezonul:Iarna Indicele de greutate:91 Indicele de viteza:H Economie de carburant:C Franare pe suprafete umede:B Nivel de zgomot (dB):71 Tip vehicul: Turism.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Anvelopa iarna Hankook Winter ICept RS2 W452 205/55R16 91T - 279 Lei

Anvelopa Iarna Hankook W452 Hankook Winter RS2 W452 Hankook Winter RS2 W452 este o varianta imbunatatita a popularului model RS W442. Acest model reprezinta o solutie excelenta pentru rularea pe drumuri in conditii de iarna, oferint o buna manevrabilitate pe zapada, noroi si carosabil umed. RS2 W452 ofera performante ridicate in conditii de trafic urban, dar si pe distante lungi si conditii de drum solicitante. Hankook Winter RS2 W452 integreaza caneluri transversale late pentru o aderenta ridicata si o manevrabilitate sigura pe suprafete umede. Canelurile oblice disperseaza rapid apa de sub suprafata de rulare reducand astfel riscul de acvaplanare. Astfel va puteti bucura de un condus sigur in conditii de meteo nefavorabile. Fata de modelul precedent a fost imbunatatita aderenta pe zapada prin contactul optimizat a suprafetei de rulare cu solul. Materialul din care este construita anvelopa mareste suprafata de contact cu solul oferint un nivel ridicat de manevrabilitate in conditii de temperatura scazuta, pe suprafete umede si reci. Mai multe oferte găsiți pe eMAG.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel