Elvis, atacatorul femeilor din tramvaiul 41, a fost prins

elvis
elvis

Băbatul care a declanșat o adevărată panică printre femeile din Drumul Taberei a fost identificat și prins de polițiști. Acesta este economist la o bancă din Capitală. Poliţiştii susţin că au mai multe plângeri împotriva acestui personaj.

Panica a fost declanșată de către o tânără care circula cu tramvaiul 41, în cartierul Drumul Taberei, după ce a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană neidentificată, în dimineaţa zilei de 5 ianuarie. Fata a reuşit să fotografieze bărbatul, după care a depus reclamaţie la polţie. Mai multe femei au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană, recunoscându-l din fotografii.

Fata venea dinspre magazinul Billa din Drumul Taberei spre Lujerului şi, la un moment dat, a simţit o înţepătură în spate. În stare de şoc a reuşit să facă poze bărbatului. "Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea la staţia 41 de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate, era această persoană. El avea o bască în mână pe care a aruncat-o într-o pungă, apoi se chinuia să arunce ceva ce părea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere", a spus Florin, prietenul fetei.

Citește și:

Panică în Capitală: Un bărbat înțeapă femeile în mijloacele de transport

Femeile înțepate de Elvis trebuie să ia tratament anti HIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel