Decizia de schimbare a directoarei de la Colegiul Goethe, definitivă

[] []

14 Martie 2016 / 22:08
Salveaza PDF Comentarii
colegiul_goethe
Descriere foto: colegiul_goethe
Asociația Comitetul de Părinți acuză FDGR de discriminare și intervenție politică în actul de învățîmânt, iar reprezentantul elevilor în CA a difuzat un material incendiar, în care acuză un demnitar că încearcă să-și bage nepotul pe șest la Colegiu. Scandalul a pornit după înlocuirea directoarei Cristina Popa, la decizia Inspectoratului București. - See more at: http://www.dcnews.ro/elevi-i-parin-i-de-la-goethe-scandal-cu-partidul-lui-iohannis-fdgr-acuza-ii-grave_499881.html#sthash.XHIBAGR4.dpuf

Grupul părinților care se opun schimbării directoarei de la Colegiul German Goethe din București a anunțat că demersul lor nu a avut succes. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a pus în aplicare decizia de revocare din funcție a directoarei Cristina Popa.

”Desi o delegatie din partea Asociatiei de parinti a fost in aceasta dimineata la o intalnire cu d-na Secretar de Stat pe Preuniversitar Monica Anisie, care a promis ca decizia de schimbare a d-nei director Popa va fi reanalizata, acelasi lucru sustinandu-l si inspectorul general al ISMB Lixandru, cu putin timp in urma d-na Popa a fost demisa din functia de director al Colegiului German Goethe de  catre doua inspectoare ale ISMB. Toate demersurile parintilor au fost in zadar”, au anunțat reprezentanții grupului de părinți.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26