Decizia de schimbare a directoarei de la Colegiul Goethe, definitivă

colegiul_goethe
colegiul_goethe
Asociația Comitetul de Părinți acuză FDGR de discriminare și intervenție politică în actul de învățîmânt, iar reprezentantul elevilor în CA a difuzat un material incendiar, în care acuză un demnitar că încearcă să-și bage nepotul pe șest la Colegiu. Scandalul a pornit după înlocuirea directoarei Cristina Popa, la decizia Inspectoratului București. - See more at: http://www.dcnews.ro/elevi-i-parin-i-de-la-goethe-scandal-cu-partidul-lui-iohannis-fdgr-acuza-ii-grave_499881.html#sthash.XHIBAGR4.dpuf

Grupul părinților care se opun schimbării directoarei de la Colegiul German Goethe din București a anunțat că demersul lor nu a avut succes. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a pus în aplicare decizia de revocare din funcție a directoarei Cristina Popa.

”Desi o delegatie din partea Asociatiei de parinti a fost in aceasta dimineata la o intalnire cu d-na Secretar de Stat pe Preuniversitar Monica Anisie, care a promis ca decizia de schimbare a d-nei director Popa va fi reanalizata, acelasi lucru sustinandu-l si inspectorul general al ISMB Lixandru, cu putin timp in urma d-na Popa a fost demisa din functia de director al Colegiului German Goethe de  catre doua inspectoare ale ISMB. Toate demersurile parintilor au fost in zadar”, au anunțat reprezentanții grupului de părinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel