Dănileț, ironii cu Ponta: Sunt propagandist, doar n-oi fi afacerist

danilet dc
danilet dc

Prim-ministrul Victor Ponta a criticat vineri seară, în cadrul  emisiunii "Vorbe Grele", de la Antena3, Consiliul Superior al Magistraturii și în special pe unul dintre membri acestuia, Cristi Dănileț. Magistratul i-a răspuns rapid șefului executivului, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

"Premierul Ponta la A3: mă face propagandist. Păi dacă susțin independența justiției în mod frecvent și nu accept încălcări ale ei de niciun fel, cred că nu exagerează că mă face propagandist. Doar nu oi fi afacerist, căci mie nu îmi iese nimic din asta. Poate doar atenția unor politicieni care au început să își controleze discursul public față de justiție, și a unei părți mass-media care a început să aprecieze justiția."

"PS Pls, nu îmi mai dați ponturi din astea. Am și eu posturi TVi care nu mă interesează", a fost replica magistratului.

Vasilică Dănileț și-a depus ieri candidatura pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Prima candidată, fosta președintă Alina Ghica, nu a întrunit numărul de voturi pentru a fi aleasă vice al Consiliului. Alegerea vicepreședintelui CSM a fost amânată pentru săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel