Daniel Băluță: Clădirile istorice, un adevărat pericol, iar Primăria Capitalei tace

Locuitorii Sectorului 4 au de suferit din cauza incompetenței ieșite din comun a conducerii actuale a Primăriei Capitalei. Declarația aparține primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, și vine după ce în acest weekend, pe strada 11 Iunie, numărul 27, din Sectorul 4, bucăți mari dintr-o clădire s-au desprins și au căzut pe trotuar.

"Clădirile istorice au devenit un adevărat pericol, iar AFI, instituția care ar trebui să le administreze, nu mișcă niciun deget pentru a reabilita aceste imobile! Este mai mult decât clar că această lentoare și nepăsare poate să aibă consecințe grave. Săptămâna trecută am discutat acest aspect cu Primarul Capitalei și cu primarii de sector. Se pare că, din păcate, nu există niciun fel de finalitate a discuțiilor", a declarat Daniel Băluță.

[citeste si]

Iar problemele Sectorului 4 nu se opresc aici.
Pasajul de la Piaţa Sudului, care trebuia deja dat în folosință, încurcă circulația în zonă și în această primăvară, din cauza întârzierilor la finalizarea lucrărilor. Soluţia propusă de Daniel Băluţă pentru degrevarea traficului din zona Văcăreşti a fost ignorată de edilul Capitalei, Răzvan Sava, după cum a declarat recent primarul Sectorului 4 la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel