Dan Negru: "Aud tot mai des 'săracule'. A ajuns forma de batjocură a unor vedete"

foto Facebook Dan Negru
foto Facebook Dan Negru

Dan Negru a vorbit despre formula la modă de a jigni pe cineva: "săracule". Vedeta de televiziune spune că aceasta formulă de adresare a devenit batjocura multor influenceri sau vedete. 

" 'Săracule' e o vorbă pe care o aud de multe ori și saracia a devenit azi batjocura unor influenceri sau vedete...In lumea civilizată există campanii împotriva sărăciei. Noi o privim cu aroganța roabelor cu șampanie din cluburile de fițe. L-am întâlnit zilele astea in Iasi pe Parintele Damaschin. Sunt mii de copii amărâți , de familii nevoiașe care-i poartă recunoștința. Parintele Damaschin e lecția pe care n-o vedem. Când eram mic,bunica m-a învățat să nu-i umilesc niciodată pe cei amărâți, pe cei loviți de soartă pentru că nu știi in care din ei s-a ascuns Iisus. România e țara cu cei mai mulți copii expuși la sărăcie din Europa ! Printre ei, undeva, e ascuns Iisus . Pe ei ni-i trimite sfântul să ne-ncerce mila..." este mesajul transmis de Dan Negru. 

Dan Negru, atacuri în serie la adresa influencerilor

Dan Negru nu pare să-i agreeze pe influencerii de astăzi care s-au ridicat fără să realizeze ceva deosebit. Mesajele sale din ultima perioadă a lovit dur în această categorie. 

"Nu-mi place abundența, inflația. E o inflație de podcasturi, toți au povești de spus, toți au păreri, oricât de idioți ar fi. Inflația asta de păreri e nocivă, ar trebuie să existe o cenzură democratică și să nu lăsam orice stupid să aibă o părere. De asta cred că podcasturile garantează prostia prin invitații care adeseori au minte puțină și orgoliu mult. E o modă care rezistă atâta vreme cât YouTube e dispus să plătească prostia, pe cei care prin podcasturi aduc invitați de toate tipurile", a spus Dan Negru pentru ciao.ro.

Prezentatorul a criticat și piața TV din România. "Mă uit amuzat de niște ani de zile cum piața TV de la noi e un playback continuu, ce fac unii copiază alții. Aș râde dacă n-ar fi trist pentru că astfel de decizii au făcut ca televiziunea din România să piardă mult în fața online-ului", a spus acesta.

"Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk. Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați"

"Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi (n.r. Andi Moisescu), demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian (n.r. Damian Drăghici) s-a reinventat, Măruță (n.r. Cătălin Măruță) e vârf pe monden, Mihai (n.r. Mihai Morar) e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu "Coin Talk" de pe Spotify. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel