Cum vor să facă unii bani de pe urma morții lui Iustin Pârvu

parvu-bani
parvu-bani

Moartea lui Iustin Pârvu reprezintă o oportunintate pentru unii de a face bani frumoși. Astfel, cine vrea să participe la un pelerinaj în memoria acestuia va trebui să plătească o taxă de 150 de lei.

Persoana care a postat anunțul pe Facebook nu precizează dacă acesta este o glumă și nici nu pare a fi. De asemenea, nu este precizată firma care organizează acest pelerinaj.

Dacă anunțul nu este o glumă, atunci se pare că unii oameni uită de învățăturile morale ale lui Iisus, care a distrus tarabele celor care făceau comerț pe scările Bisericii, și vor să câștige bani de pe urma unui slujitor al Domnului. În anunțul postat pe Facebook nu se precizează dacă banii strânși în urma pelerinajului vor fi donați în scopuri umanitare, așa cum probabil Părintele și-ar fi dorit.

De fapt, nu se face nicio referire la destinația banilor.

”Pelerinaj de o zi la Mănăstirea Petru Vodă la înmormântarea Părintelui Iustin Pârvu. Plecarea spre Petru Vodă se va face de miercuri seară, ora 20.00, de la Universitate (București). Preț 150 RON.

 Înmormântarea Părintelui Justin va avea loc Joi, 20 iunie, de la ora 12.00, fiind precedată de săvârșirea Sfintei Liturghii (ora 9.00). Cei ce doresc să ajungă la înmormântarea Părintelui Justin, să-mi scrie un mail și să-mi lase număr de telefon pe adresa [email protected] .

Pelerinajul e organizat de o agenție de pelerinaje”, este textul care însoțește o poză în care Pârvu se află fără suflare în coșciug.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel