Cristian Țânțăreanu nu-și permite să o condamne pe gimnasta Floarea Leonida

cristian_tantareanu
cristian_tantareanu

Gimnasta Floarea Leonida nu trebuie condamnată pentru modul în care-și câștigă banii în Germania, a susținut, duminică pentru România TV, milionarul Cristian Ţânţăreanu, care consideră că activitatea pe care tânăra o desfășoară în străinătate îi oferă mult mai multe avantaje comparativ cu o viață în România alături de un tractorist, care ”s-o țină în mizerii” și să o rupă în bătaie.

"Eu am părerea mea în treaba asta. Ea a fost una din valorile României, ţara românească şi-a sacrificat... C... ei e c... ei şi nu interesează pe nimeni ce face cu el. Ar trebui să o ajutăm, să-i dăm bani. Ce putea să facă ea în România? Să se mărite cu un tractorist, ăla să vină beat acasă, să o bată s-o rupă, s-o ţină în mizerii.. Am înţeles că taică-su e foarte supărat. Domnule, nu fiţi supărat. Viaţa ei e viaţa ei. (...) În Germania, după câte ştiu, nici nu te lasă să pui mâna pe ea. Face ceva, ia 200 de Euro. Cât ia tatăl ei într-o lună. (...) Mie nu mi-ar părea bine ca fetele, nepoatele să facă aşa ceva, dar nici nu-mi permit să condamn astfel de treburi", a declarat milionarul din Corbeanca.

Fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică Floarea Leonida, în vârstă de 25 de ani, figurează pe site-ul oficial al unui bordel din Germania.

La Campionatul European din 2002, Floarea Leonida a câştigat aurul la bârnă la junioare şi argintul la individual compus, sol și pe echipe. În 2003 a luat din nou argintul ca senioare cu echipa, iar în 2006 a repetat performaţa la Europenele din Grecia. În anul 2008, gimnasta s-a retras din activitatea sportivă.

În 2005, Floarea Leonida, împreună cu Cătălina Ponor, a fugit din hotelul în care erau cazate gimnastele, pentru a merge într-un club de noapte la un majorat al unui gimnast de la juniori, motiv pentru care cele două tinere au fost sancționate de Federaţia Română de Gimnastică, ele fiind trimise la echipele de club.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel