Crin Antonescu, rugat ca Familia Regala să reprezinte România la ceremonia de deschidere a JO

margareta+radu
margareta+radu

Monarhiștii au lansat un apel pe Facebook în care îl roagă pe președintele interimar Crin Antonescu să ia hotărârea ca România să fie reprezentată la Jocurile Olimpice de la Londra de ALR Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.

 Mai jos, textul integral al apelului  

Stimate dle Președinte interimar Crin Antonescu!

Vă adresez respectuos rugămintea, ca în spiritul bunului simț pe care l-ați anunțat de când ați devenit președinte al PNL, al bunei înțelegeri între toate forțele statului și a mărturisirii publice că sunteți monarhist, să luați de urgență hotărârea, ca înaltele personalități care vor reprezenta conducerea statului român la festivitatea de deschidere a JO de la LONDRA, ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, să fie ALR Principesa Moștenitoare MARGARETA și Principele RADU, în detrimentul dumneavoastră sau al primului ministru Victor Ponta!

Astfel nu veți da posibilitatea cârcotașilor să înfiereze o eventuală participare a dv sau a premierului la Londra, exploatând în stilul caracteristic perioada de interimat pe care o asigurați la președinție!

Veți avea astfel posibilitatea să oferiți lumii întregi dovada că sunteți cu adevărat monarhist, că aveți respect pentru Casa Regală a României și pu...teți da un semnal de viitor pentru cei care se mai îndoiau de credința dumneavoastră în adevăratele valori monarhice!

De asemenea, prin acest gest - firesc de altfel - veți oferii ALR posibilitateasă fie alături de reprezentanții Marilor Case Regale ale Europei, ceea ce ar reprezenta o dovadă clară de normalitate și reverențiozitate!

În speranța că rugămintea mea nu va rămâne fără răspuns, vă doresc mult succes în viață și în carieră!

Cu deosebit respect

Vasile Băescu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel