Cort electoral al lui Becali, incendiat. Ce spune candidatul USL

becali
becali

Un cort electoral al lui Gigi Becali a fost incendiat în Drumul Taberei, oamenii care lucrează acolo susținând că oameni din PP-DD sunt făptașii.

Gigi Becali a declarat la România TV că nu este primul incident de acest gen.

”Ăștia sunt oameni nebuni. Acum trei zile s-a mai dat foc la unu, dar nu am vrut sp facem haz pe tema asta. Acum văd că s-a întâmplat iar. Am mai multe colțuri, nu este un cort important. Eu nu știu dacă Dan Diaconescu e implicat. Nu pot să afimr asta. Nu văd cine ar fi... ăștia din PP-DD sunt mai vagabonzi. Dan Diaconescu numia vagabonzi are. Organele statului să-și facă datoria și să fie arestați cei care fac aceste lucruri.”, a spus Gigi Becali.

Potrivit unor informații apărute pe Ziua News, Gigi Becali a negociat cu PNL un loc în viitorul Guvern. Mai exact, Gigi Becali ar putea fi propus ministrul Agriculturii. Gigi Becali a intrat în direct la România TV pentru a clarifica lucrurile. Acesta a spus că informația este falsă, o invenție ”a presei satanice PDL.” ”Nu. Asta defapt este o invenție a presei satanice PDL, care inventează tot felul de chestii. Vezi doamne ar fi un lucru care trage USL în jos dacă Becali ar fi ministru. Eu dacă sunt ministru sunt mai bun ca toți la un loc, care s-au perindat până acum în țara românească. Mai bun ca toți miniștri Agriculturii. Ei cred că ar aduce un minus, dar sunt fraieri. Orice care aduce în discuție numele de Becali este numai cu plus. Eu sunt bine văzut și sunt iubit de români. Ei nu-și dau seama că au pe ochi ceață satanică. Eu o să vreau să fiu ministru atunci când o sa fiu membru mai puternic și marcant într-un partid. Eu încă nu am o putere așa mare și nici nu merit. Ca să fii ministru trebuie să ai merite în partid. Nu pretind asta.” a spus Gigi Becali.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel