Consiliul Unirii se reuneşte la Hanul Manuc. Vezi ce subiecte vor fi discutate

Hanul-Manuc1
Hanul-Manuc1

Membrii Consiliului Unirii se vor reuni la Hanul lui Manuc. La întâlnire este aşteptat şi ex-premierul Republicii Moldova Mircea Druc, presedintele Consiliului Naţional al Unirii, dar şi  ex-deputatul Ilie Ilaşcu.

În cadrul Consiliului vor fi abordate trei subiecte: 1.Consiliul Unirii – constituire, membri, scopuri si prioritati. 2.Problema cetateniei romane si initiativele legislative la zi. 3.Propunerile Consiliului Unirii pentru Parlamentul si Guvernul Romaniei in legatura cu implinirea, pe 16 mai 2012, a 200 de ani de la raptul Basarabiei de catre Imperiul Rus.

Delegatia Consiliului Unirii, care va pleca in Romania, ii invita la conferinta de presa si la o discutie pe locuitorii Bucurestiului si ai altor localitati care au aderat la platforma unionista. Sunt invitati si asteptati, de asemenea, ex-premierul Republicii Moldova Mircea Druc, presedintele Consiliului National al Unirii, constituit in decembrie 1991, semnatar si al Consiliului Unirii-2012, precum si ex-deputatul Ilie Ilascu, fost detinut politic al regimului separatist de la Tiraspol, semnatar al Consiliului Unirii-2012. Sunt invitati si asteptati reprezentanti ai Platformei civice “Actiunea-2012” si reprezentanti ai partidelor din Romania.

Daca exista ziaristi doritori din Chisinau sa insoteasca delegatia Consiliului Unirii, ii rugam sa telefoneze la 069111682 sau, incepind de marti, la 022 211818; 022 211677. Pentru ziaristi sunt doar citeva locuri in transportul angajat si se va actiona dupa principiul “primul venit-primul servit”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel