Codruț Marta a cerut CNA, printr-o procură din 2012, cedarea unui post de radio

marta
marta

Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi care a fost dat în urmărire internaţională din 2012, a cerut CNA cedarea unui post de radio pe care îl deţine în Arad către o altă societate. El l-a desemnat, printr-o procură, pe Adrian Marta ca să-l reprezinte în adunarea acţionarilor societăţii Glasul Aradului SRL. Cel din urmă a cerut CNA cedarea unui radio către o altă societate. Procura a fost încheiată în 2012. Inițial, în ședința CNA de joi, s-a afirmat că a fost încheiată în 2013.

CNA a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare primită de la societatea Glasul Aradului SRL de cedare a licenţei audiovizuale a postului de radio Glasul Aradului către societatea Joi Media Enterprise SRL. Potrivit documentelor depuse la CNA, asociaţii societăţii Glasul Aradului SRL sunt: Twenty Two Media SRL (50%) şi Marta Codruţ Alexandru (50%). Asociaţii Twenty Two Media SRL sunt: Roţiu Dan-Alex (52,4%) şi Ivan Alexandru (47,6%), scrie Mediafax.

Maria Muntean este asociatul unic al societăţii Joi Media Enterprise SRL, care ar urma să preia postul de radio Glasul Aradului, dacă CNA va aproba acest lucru.

Totodată, a fost depusă o hotărâre din 23 ianuarie 2013 a adunării generale a asociaţilor societăţii Glasul Aradului SRL Arad, care doreşte cedarea licenţei pentru postul de radio. În document se spune că la respectiva adunare generală a asociaţilor au participat cei doi reprezentanţi ai Twenty Two Media SRL, în timp ce Marta Codruţ a fost reprezentat de Alexandru Codruţ, printr-o procură specială.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai. IGPR a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel