Ciocnire în lanţ: 300 de autoturisme şi camioane implicate

accident auto
accident auto

Un accident incredibil s-a produs joi după-amiază pe o autostradă nu departe de metropola braziliană Sao Paulo, în care au fost implicate exact 300 de camioane şi autoturisme. Accidentul s-a produs din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, precizează portalul local Ultimo Segundo.

Totul a început atunci când şoferul unui camion care transporta produse chimice a pierdut controlul volanului şi a intrat pe banda opusă, lovind câteva autoturisme. Numărul vehiculelor implicate în accident a crescut rapid din cauza reliefului dificil şi a ceţii dense: maşinile care se deplasau cu viteză mare nu aveau pur şi simplu timp să oprească, informează Agerpres.

Potrivit poliţiei locale, 220 de maşini au fost grav avariate, în timp ce alte 80 au scăpat cu zgârieturi şi geamuri sparte.

Şoferul camionului care a intrat pe contrasens şi-a pierdut viaţa, alte 50 de persoane au fost rănite, dintre care cel puţin două se află în stare gravă.

Publicaţia braziliană compară actualul accident după proporţii cu cel din 1977, când în urma ciocnirii în lanţ a 151 de vehicule auto au murit 15 oameni, iar 285 au fost răniţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel